בתמונות: שמלה ZARA, חולצה H&M, פלאטס קליגולה, חגורה מאלנבי.
היום רכבתי על אופניי ברח' ויצמן ובאחת הפניות ראיתי איש בחליפה לבנה שחבש גם כובע פדורה לבן עם פס שחור עומד עם אופניו. האמת היא שהספקתי להגניב אליו מבט וחיוך וגם הוא חייך אליי. לא יודעת מי זה היה ונתתי לעצמי להאמין זה גדעון אוברזון. לא יודעת למה, אבל ניראה לי כי רק הוא יכול לנסוע על אופניים עם חליפה קיצית לבנה.
הסופ"ש מתחיל עכשיו. הגעתי עייפה ואני עדיין מאוד עייפה גם בתמונות. לא האמנתי שיהיה עוד מספיק אור כדי לתעד את הלבוש היומי שלי. נורא אהבתי את הפשטות של הפריטים ואת צבעי הפסטל ולכן אני רכשתי אותם, כניראה. אני מאמינה שביום יום צריך להתלבש פשוט. המחשבה הזאת זורקת אותי לעבר מיני מחשבות על אופנה שאגרתי במהלך השבוע, גם כאלה שקפצו לראשי במהלך התבוננותי באנשים ברחוב.
- אני לא נועלת עקבים לעבודה או במהלך היום. עקבים מאוד גבוהים שייכים ליציאות בלילה וגם זה למקומות שלא עומדים בהם כל הזמן.
- כדי להראות טוב ובכלל להראות כאילו התלבשנו יפה לא מספיק להשקיע במשהו אחד. תמיד אומרים "תלבשי משהו פשוט והאקססוריז יעשו את העבודה". אין זה נכון. אנשים שלבושים היטב הם בדרך כלל אלה שמקפידים על כל הפריטים.
- אני לא אוהבת יותר מדי אקססוריז. לא נופלת לטרנד ריבוי הצמידים ולא נכנעת לטבעות הגסות מעולם חיות הפרא. זה מגניב על אחרות ואפילו ממש יפה מכל בחינה אסתטית, אבל לרוב זה לא משהו שיהיה לי כח להתמיד ולאסוף. אני אסתפק באקססורי אחד, שרשרת או צמיד.
- בזמן האחרון יצא לי להסתכל על תחתים של בחורות ונשים. הגעתי למסקנה שלרוב הנשים לא יפה ללכת עם מכנסיים. אני יודעת שאני מסתכנת כאן במטח של ביקורת, אבל לא אכפת לי. אני מוכנה להגיד את זה. אתם מוכנים? מכנסיים יפים רק על בחורות עם תחת קטן.
- לדעתי, בחורות עם אגן רחב ותחת בולט יראו טוב יותר בשמלות וחצאיות.
- רוב האנשים ברחוב לא לבושים טוב בכלל וזה מאוד מאכזב כי הרחוב הוא המקום עם הכי הרבה השראה עבורי וזה חבל שבכל מקום שאני מסתכלת אני לא רואה שום דבר מעניין.
- ביום שישי שעבר כבר הספקתי לחזות בתופעת H&M שכה דאגתי ממנה. הלכתי לאורך רחוב קינג ג'ורג' וראיתי שתי בחורות שונות באותה החולצה של השוודים. זה אומר שבקרוב כולם ילבשו אותו הדבר.
- אה ודבר אחרון. כשחיפשתי תמונות של גדעון אוברזון כדי לנסות להבין האם זה האיש שראיתי היום ברחוב נתקלתי בכתבה הזאת במהדורה האינטרנטית של GO. כתבה על בנות רזות. לא צריך להוציא ממחטות, אבל סוף, סוף מישהו מספר מה עוברות בחורות רזות מאוד באופן טבעי. זה הזכיר לי שלפני כחודש מישהו רב איתי בדואר בגלל תור או משהו מטופש כזה. הוא צעק עליי ואז הוא הסתכל עליי בשנאה ואמר "יא אנורקסית". זה היה דוחה וקצת הזכיר לי את איך שאנשים התייחסו לרזון שלי כשעוד הייתי מתבגרת ועדיין מתייחסים אליו בעודף חטטנות ובביקורת גם.היום, למרות שהוא לא כזה קיצוני, הייתי שמחה לתאר לכם את הזוועות, אבל לא בא לי לדבר על זה יותר. תקראו את הכתבה, יש שם מספיק דוגמאות.
סופ"ש נעים לכולם וחכו להפתעה בשבוע הבא!
נשיקות.